Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ιεράπετρα:Έδεσαν μια πέτρα στον λαιμό σκύλου και τον πέταξαν στο λιμάνι να πνιγεί!Καταγγελία από αναγνώστρια του troktiko.blogspot.com
"Oι εικόνες ήρθαν απο τον Φιλοζωικό σύλλογο Σητείας. Στις 5 Αυγούστου, μπαίνοντας στο λιμάνι της Σητείας, ένας σκύλος πνιγμένος, επιπλέει με την πέτρα δεμένη στον λαιμό του. Το άμοιρο ζώο θα πάλεψε αρκετή ώρα προσπαθώντας...
να μην πνιγεί και τελικά βρήκε τραγικό θάνατο.
Λίγο καιρό πριν, ο Φιλοζωικός σύλλογος Σητείας απελευθέρωσε 2 κουταβάκια που είχε κλείσει κάποιος σε ένα τσουβάλι και είχε αφήσει στον ήλιο σε ερημικό σημείο κοντά στον ποταμό Πισκοκέφαλο.
Δεν πάει καιρός από τότε που σοκαριστήκαμε όλοι από τις εικόνες των σκύλων που πέθαναν από αργό βασανιστικό θάνατο κρεμασμένοι κάτω από ένα δέντρο. Τι δεν πάει καλά με τους Κρητικούς;;;; Τι συλλογικά συμπλέγματα κουβαλάνε που τους κάνουν να βασανίζουν ανυπεράσπιστα ζώα; Γιατί επιμένουν να ντροπιάζουν τον τόπο τους και την Ελλάδα; Πότε θα ασχοληθεί το επίσημο κράτος με αυτές τις εικόνες ντροπής;;;"
SofosCrete:Δυστυχώς αυτοί οι λίγοι που τα κάνουν αυτά μας ντροπιάζουν όλους σε όλο τον κόσμο. Το κράτος απων, οι τοπική κοινωνία κλείνει τα μάτια και οι εγκληματίες συνεχίζουν το "έργο" τους. Δεν ξέρω τι είναι αυτο που πρέπει να κάνουμε,πάντως κάτι πρέπει να γίνει να σταματήσει ποιά αυτή η αθλιότητα που γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails