Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

Παπαρήγα από το Ηράκλειο: «Έχουμε να κάνουμε με τη χειρότερη Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ»


Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατηγορώντας τον Κώστα Καραμανλή και το Γιώργο Παπανδρέου ότι λένε ψέματα.
Όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, θα έχουμε να κάνουμε με το χειρότερο ΠΑΣΟΚ που έχουμε γνωρίσει και τη χειρότερη ΝΔ που έχουμε γνωρίσει", τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε συγκέντρωση του ΚΚΕ, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Η γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι και τα δύο κόμματα θα ακολουθήσουν μια πολιτική που ευνοεί την πλουτοκρατία, δηλαδη, "στράγγισμα κυριολεκτικά του ελληνικού λαού για να εξασφαλιστεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, συγκέντρωση του πλούτου σε λιγότερα χέρια", με αποτέλεσμα "οι εργαζόμενοι να δεχτούν νέα συντριπτικά χτυπήματα στους μισθούς, στις συντάξεις, στην κοινωνική ασφάλιση, στην παιδεία, στην πρόνοια και γενικότερα στην κοινωνική πολιτική".
Η Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή ότι "λέει ψέματα, ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει σε φοροαπαλλαγές". "Ο πυρήνας της αλήθειας που λέει είναι ότι είναι διατεθειμένος να πάει και κάτω από το 25% τη φορολόγηση του κεφαλαίου.", σημείωσε.
Επέκρινε δε και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, επειδή υποστηρίζει ότι η συμφωνία του Ελσίνκι, της ΕΕ, είναι μια καλή συμφωνία. "Πρόκειται για τη συμφωνία εκείνη η οποία οδηγεί στην παραπομπή στο Δικαστήριο της Χάγης και του ζητήματος της υφαλοκρηπίδας - για το οποίο και εμείς είμαστε σύμφωνοι - αλλά και των δήθεν διασυνοριακών αμφισβητήσεων και διαφορών που έχει η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας", πρόσθεσε η Αλέκα Παπαρήγα.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails