Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

Δύο συλλήψεις σατύρων με αδυναμία μικρά παιδιά στο Πέραμα


Δεν σεβάστηκε ούτε τα μικρά παιδιά που είχε μαζί της μια 27χρονη γυναίκα και με περισσό θράσος, τυφλωμένος από τη διαστροφή, της επέδειξε τα «απόκρυφά» του.
Πρόκειται για ένα περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Περάματος του δήμου Γεροποτάμου.
Εκεί ο 55χρονος σάτυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις, προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος μιας γυναίκας, η οποία εκείνη την ώρα έπαιρνε τα παιδιά της από το σχολείο.
Ο δράστης, αφού εντόπισε το θύμα του, την πλησίασε και χωρίς να λάβει υπ' όψιν του - τουλάχιστον- ότι η γυναίκα είχε μόλις πάρει τα παιδιά της από το Δημοτικό, εμφανίστηκε μπροστά της και ξεγυμνώθηκε.
Το σοκ, τόσο για την 27χρονη μητέρα, όσο και για τα μικρά της παιδιά, ήταν μεγάλο.
Η γυναίκα, λίγη ώρα αργότερα και αφού συνήλθε από την επίθεση, πήγε στην αστυνομία, καταγγέλλοντας το περιστατικό.
’μεσα οι αστυνομικοί του τμήματος Γεροποτάμου κινητοποιήθηκαν, συλλαμβάνοντας το δράστη.
Επιδειξίας
Στα χέρια της αστυνομίας εξάλλου, έπεσε και ένας 23χρονος από τη Μεσαρά, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε επιδοθεί στην αποκάλυψη των «απόκρυφών» του σε ανυποψίαστες γυναίκες.
Η καταγγελία για την επίθεσή του σε μια γυναίκα από τις Μοίρες, έκανε τους αστυνομικούς να ενεργοποιηθούν, με σκοπό την άμεση σύλληψή του.
Ο 23χρονος συνήθιζε να επιδεικνύει τον ανδρισμό του στην παραλία του Κόκκινου Πύργου. Εκεί οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Ο σάτυρος είχε θέσει σε εφαρμογή το σύνηθες σχέδιο που χρησιμοποιούν όλοι οι επιδειξίες. Αφού κρυφτεί σε κάποιο σημείο, για να μη γίνεται αντιληπτός, μόλις εντοπίσει το υποψήφιο θύμα του, το ακολουθεί και την κατάλληλη στιγμή αποκαλύπτεται μπροστά του με αδαμιαία περιβολή, προχωρώντας μάλιστα και σε ασελγείς πράξεις.
Ο συλληφθείς, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails