Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

Πνίγηκε ζευγάρι χθες στη Μίλατο!


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μιλάτου από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην παραλία χθες το πρωί όταν πνίγηκε ένα ζευγάρι λουομένων. Ο 69χρονος Χρήστος Κονταξάκης και η 63χρονη σύζυγος του Μαρία που έκαναν τις διακοπές τους στην περιοχή, πήγαν στην παραλία για το καθιερωμένο τους μπάνιο.
Δυστυχώς όμως έμελλε να ήταν το τελευταίο τους. Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και σύμφωνα με το λιμενάρχη Αγίου Νικολάου ανασύρθηκαν νεκροί στην στεριά.
Όπως ανέφερε ο κ. Μελισουργάκης όταν κατέφθασαν στην περιοχή προκειμένου να επιληφθούν του τραγικού συμβάντος, ντόπιοι είχαν ήδη ανασύρει τους δύο ηλικιωμένους.
Κάτοικοι της Μιλάτου συντετριμμένοι από το διπλό χτύπημα της μοίρας ανέφεραν στην «Π» ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από τον 69χρονο που άρχισε να πνίγεται και να καλεί σε βοήθεια.
Όπως αναφέρουν, η σύζυγός του που κολυμπούσε κοντά, προσπάθησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως οι συνθήκες ήταν αντίξοες καθώς υπήρχε έντονος κυματισμός.
Κάτοικοι ανέφεραν στην «Π» ότι ντόπιοι που αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο που διέτρεχε το ζευγάρι έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο λουόμενους. Διαπίστωσαν ότι η 63χρονη βρισκόταν ακόμα στη ζωή και της πέταξαν ένα σωσίβιο, το οποίο και έπιασε.
«Η γυναίκα γαντζώθηκε και βγήκε στην στεριά. Στάθηκε στα πόδια της και τότε κατέρρευσε».
Όπως ανέφερε ο λιμενάρχης το κολύμπι χθες στην περιοχή ήταν παρακινδυνευμένο λόγω της θαλασσοταραχής. Τα ακριβή αίτια θανάτου του ζευγαριού θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η προανάκριση θα διαφωτίσει τις πλήρεις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails