Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Το φαιό λάιφ στάιλ


Μπορεί να μην κατάφερε, τελικά, ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης να εντάξει στην κοινοβουλευτική του ομάδα τον κ. Ψινάκη, αλλά οπωσδήποτε δεν μετάνιωσε που ένα μέρος της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός του αναλώθηκε στις διαπραγματεύσεις του με τον γνωστό σταρ της showbiz.
Ο ίδιος ο αρχηγός του ΛΑΟΣ ως άνθρωπος της πιάτσας και πετυχημένος διαφημιστής εσωρούχων γνωρίζει ότι καμιά φορά για να πλασάρουμε το προϊόν μας πρέπει να δείχνουμε κάτι άλλο, πιο ελκυστικό για τον υποψήφιο αγοραστή. Για παράδειγμα, πρέπει να δείχνουμε ωραία κορίτσια και αγόρια για να πουλήσουμε απορρυπαντικά, καφέδες, αναψυκτικά, αποσμητικά, ακόμα και χάπια για τη χοληστερίνη.
Η «λάμψη» της Χρυσής Αυγής
Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται και στο λαοφιλές υπαίθριο παιχνίδι, τον «παπά», κατά το οποίο ο χειριστής τριών χαρτιών τράπουλας, ο «παπατζής» δηλαδή, με γρήγορες ταχυδακτυλουργικές κινήσεις αλλάζει μπροστά στα μάτια του αφελούς περαστικού τις θέσεις των τριών τραπουλόχαρτων, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι γνωρίζει πού βρίσκεται ο «παπάς».
Στην προκειμένη περίπτωση εκείνο που επιθυμούσε να κρύψει ο κ. Καρατζαφέρης με τις ταχυδακτυλουργικές του κινήσεις ήταν ο ακροδεξιός πυρήνας του κόμματός του. Γιατί την ώρα που όλοι οι τηλεοπτικοί αστέρες αγωνιούσαν για το φλερτ Καρατζαφέρη-Ψινάκη, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ προχωρούσε σιωπηρά σε μια σειρά άλλες «μεταγραφές», καθόλου λαμπερές.
Η πιο σημαντική ανάμεσά τους είναι η ανάδειξη ως υποψηφίου του κόμματος στην Αχαΐα του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, εκδότη της φιλοχουντικής εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος», ο οποίος έχει καταδικαστεί για αντισημιτισμό (στις 18 Σεπτεμβρίου 2008).
Η προσχώρηση ανακοινώθηκε από την εφημερίδα του ΛΑΟΣ «Αλφα Ενα» στις 5 Σεπτεμβρίου, αλλά διάρκεσε μόλις μία βδομάδα. Μόλις δημοσιοποιήθηκε το γεγονός, με ανακοίνωση της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας στην «Ε», ο κ. Καρατζαφέρης υπαναχώρησε και απέσυρε τον νέο του συνεργάτη από τα ψηφοδέλτια. Τον αποκλεισμό του πρώην χρυσαυγίτη ανακοίνωσε ο ίδιος ο Καρατζαφέρης την Κυριακή από το Mega.
Διαβάστε την συνέχεια στο: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=84250

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails