Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Οι U2 στην Αθήνα!


Δεκατρία χρόνια μετά την επίθεση του γιγαντιαίου λεμονιού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τα τέσσερα αγόρια από το Δουβλίνο επιστρέφουν στην Ελλάδα. Οι U2 θα παίξουν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 3 Σεπτεμβρίου του 2010, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του διάσημου συγκροτήματος.
Ακολουθώντας τη μεγάλη επιτυχία της περιοδείας 2009, που αυτές τις μέρες μεταφέρθηκε στην Αμερική, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η 360° Tour θα συνεχιστεί το 2010. Η περιοδεία ξεκίνησε μετά την κυκλοφορία του No Line On The Horizon, το 12ο άλμπουμ του συγκροτήματος και ονομάζεται 360° Tour επειδή οι μουσικοί στη σκηνή είναι ορατοί από όλες τις πλευρές του σταδίου.
Με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 45 μέτρα από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια μοναδικά άμεση προς τους θεατές εμπειρία 360 μοιρών.
Η φαντασμαγορική εμπειρία της U2 360° Tour θα κάνει στάση μέσα στον επόμενο χρόνο σε Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία.
Το στήσιμο του σκηνικού σημαίνει ότι θα πουληθούν όλες οι θέσεις, ακόμα κι αυτές πίσω από τη σκηνή. Το 85% των εισιτηρίων θα τιμώνται λιγότερο από 95 ευρώ, με γενική είσοδο στην αρένα στην τιμή των 55 ευρώ και τουλάχιστον 10.000 εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ.
Εισιτήρια για τις εμφανίσεις των U2 στα πλαίσια της 360° Tour, στο Χόρσενς, στο Ελσίνκι και στη Βιέννη θα διατεθούν προς πώληση από το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Η διάθεση εισιτηρίων για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές συναυλίες, ανάμεσά τους και της Αθήνας, θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Οι λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, οι πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό υλικό και βίντεο από τη μοναδική παραγωγή και το πλάνο των θέσεων είναι διαθέσιμα στο U2.com.
Οι εγγεγραμμένοι στο U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες του 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν την συνδρομή τους; και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά; θα λάβουν ένα limited edition U2 remix CD. Όλες οι λεπτομέρειες στο: www.u2.com
Πηγή:Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails