Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

10.000 χιλιάδες αιτήσεις για 136 θέσεις στον Δήμο Ηρακλείου!


Του Κώστα Μπογδανίδη
Από τη μια η ανεργία και από την άλλη η συνεχιζόμενη ανασφάλεια οδηγούν πολλούς νέους να συνωστίζονται αναζητώντας μια θέση στον…ήλιο! Και χιλιάδες Ηρακλειώτες ψάχνουν μία από τις 136 θέσεις που έχει προκηρύξει ο δήμος-διαδικασία που ολοκληρώνεται σήμερα.
Όπως αναμενόταν η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και δη 136 θέσεις θα είχε ως αποτέλεσμα να κατατεθούν ίσως και 10.000 αιτήσεις! Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ο απόλυτος συνωστισμός στο δήμο Ηρακλείου όπου οι πολίτες φτάνουν κατά εκατοντάδες για να υποβάλουν αίτηση σε μια διαδικασία που υπενθυμίζουμε είχε διακοπεί πριν τις εκλογές και συνεχίστηκε μετά με καταληκτήρια ημερομηνία σήμερα.
Η προϊσταμένη κ.Ντίνα Βοργιά και όλα τα στελέχη του Τμήματος Προσωπικού δεν προλαβαίνουν αυτές τις μέρες να δέχονται αιτήσεις, ενώ και σήμερα αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.
“Μόνο χθες πήραμε 750 αιτήσεις και προχθές 520 χωρίς να υπολογίσουμε αυτές που έρχονται ή που θα φτάσουν με το ταχυδρομείο” τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δαγκωνάκης που επισημαίνει ότι οι υπάλληλοι του δήμου υπερβαίνουν εαυτούς για να εξυπηρετήσουν τόσο κόσμο. Χθες αναγκάστηκαν να δίνουν νούμερα σε αυτούς που επρόκειτο να εξυπηρετηθούν για να μην δημιουργηθεί χάος.
«Οι πολίτες ξέρουν ότι η προκήρυξη αυτή αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας (μοριοδότηση), 136 συνολικά θέσεων και πιο συγκεκριμένα 15 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), 7 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), 40 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) και 74 θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.).
Οι αιτήσεις των υποψηφίων μπορούν να κατατίθενται στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Ηρακλείου όπου θα γίνει η αρχική εξέταση των αιτήσεων και στη συνέχεια θα αποσταλούν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ( Α.Σ.Ε.Π.) το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την σύνταξη των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων» ξεκαθαρίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails