Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Έδωσε 140.000 δολάρια για ένα φιλί της Σαρλίζ Θερόν!


Έναντι 140.000 δολαρίων δημοπρατήθηκε ένα φιλί της Νοτιοαφρικανής ηθοποιού, Σαρλίζ Θερόν. Η εκδήλωση διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και το φιλί της 34χρονης ηθοποιού κέρδισε μία γυναίκα.
Η Σαρλίζ Θέρον συμμετείχε σε μία "ζωντανή" δημοπρασία, κατά τη διάρκεια δεξίωσης για τη φιλανθρωπική οργάνωση OneXOne, το βράδυ της Πέμπτης στο Σαν Φρανσίσκο.
Αρχικά, στο σφυρί βγήκαν ένα ταξίδι στη Νότιο Αφρική το 2010, που περιλάμβανε εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελο, σαφάρι και συνάντηση με τον Νέλσον Μαντέλα. Ωστόσο, οι προσφορές σταμάτησαν στα 37.000 δολάρια και οι υπεύθυνοί της, δελέασαν το κοινό, δημοπράτησαν ένα φιλί της Σαρλίζ Θερόν, διάρκειας επτά δευτερολέπτων έναντι 130.000 δολαρίων.
Αν και η προσφορά απευθύνονταν σε άνδρα πλειοδότη, μία γυναίκα από το κοινό ανέβασε αμέσως το ποσό στα 140.000 δολάρια και κέρδισε το πολυπόθητο φιλί.
Η Θέρον που διατηρεί εδώ και χρόνια δεσμό με τον 36χρονο ηθοποιό Στούαρτ Τάουνσεντ, πριν το φιλί δήλωσε αστειευόμενη: "Ο φίλος μου δεν είναι εδώ απόψε". Το φιλί διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails