Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

30χρονος που είχε επιτεθεί σε 11 γυναίκες πιάστηκε από την Αστυνομία


Των Δημήτρη Πώποτα, Αριας Καλύβα
Ένας 30χρονος που μέσα σε έξι μήνες είχε επιτεθεί σε 11 γυναίκες και βίασε τις έξι πιάστηκε πριν λίγες ώρες από την Αστυνομία. Γεννημένος στη Μύκονο και μεγαλωμένος στη Νίκαια του Πειραιά ο Αντώνης Κ., τριγυρνούσε με το μηχανάκι του στις περιοχές του Πειραιά, του Νέου Φαλήρου, της Καλλιθέας, του Κολωνού και των Αγίων Αναργύρων και αφού εντόπιζε τα θύματά του, κρατώντας ένα στιλέτο με λαβή μήκους 21 εκατοστών τα ακινητοποιούσε και τα βίαζε.
Οι αστυνομικοί, από τις περιγραφές των θυμάτων είχαν καταφέρει να φτιάξουν το προφίλ του και με μπλόκα που έστηναν στις περιοχές που αποτελούσαν πεδία δράσης του προσπαθούσαν να τον «μαγκώσουν». «Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε γίνει φόβος και τρόμος και ο τρόπος δράσης του έδειχνε άτομο βαριά αρρωστημένο…Είναι ίσως η σημαντικότερη περίπτωση μετά τις περιπτώσεις «δράκων» που είχαν απασχολήσει την Ελλάδα τις περασμένες δεκαετίες» τονίζει αξιωματικός της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την εξέταση του συγκεκριμένου προέκυψε πως το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει έξι βιασμούς και πέντε απόπειρες και δεν αποκλείεται από την περαιτέρω έρευνα να προκύψουν και άλλες περιπτώσεις.
Απολογείται την Τρίτη ο 30χρονος
Ο εισαγγελέας Πειραιά άσκησε εναντίον του 30χρονου οδηγού φορτηγών ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Ο κατηγορούμενος κρατείται και θα απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails