Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009

Κύκλωμα πορνείας με φοιτήτριες σε 37 πόλεις εντόπισε η Αστυνομία!


Μεγάλο κύκλωμα πορνείας με πρωταγωνίστριες νεαρές φοιτήτριες αποκαλύφθηκε στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι ξετυλίγουν το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, καθώς πέφτουν πάνω σε κοπέλες της διπλανής πόρτας, ακόμη και από ευκατάστατες οικογένειες, αλλά και γνωστά πρόσωπα που οργάνωναν τα ραντεβού.
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται από την Ασφάλεια Πατρών παρακολουθώντας ιστοσελίδα στο internet, στην οποία νεαρές κοπέλες αναζητούσαν μέσω αγγελιών πελάτες για ερωτικές συνευρέσεις έναντι αμοιβής. Μάλιστα η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε επισκεψιμότητα από πολίτες σε 37 πόλεις της χώρας.
Οι άνδρες της Ασφάλειας έφθασαν σε 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών και ένας εξ αυτών έκλεισε ερωτικό ραντεβού μαζί της και την συνέραβε έπ αυτοφώρω. Από την κατάθεση της κοπέλας η οποία είναι γόνος εύπορης οικογένειας, αποκαλύφθηκε ότι «εγκέφαλος» του κυκλώματος είναι ένας γνωστός στις Αρχές 40χρονος από την Αθήνα, ο οποίος έπειθε εμφανίσιμες νεαρές κοπέλες να εκδίδονται, τονίζοντας τους τα τεράστια οικονομικά οφέλη που θα είχαν απο αυτήν τους την ενασχόληση.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails