Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2009

Αυτοκτόνησε πέφτοντας με το αμάξι του από γκρεμό 70 μέτρων


Αυτοκτονία ήταν τελικά η πτώση του 57χρονου άντρα με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα στο Καστρί Βιάννου. Τα χρέη της επιχείρησής του(φωτό) τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Ο 57χρονος, διατηρούσε κατάστημα με συστήματα ήχου στη Λεωφόρο Καζαντζίδη στο Ηράκελιο και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Χθες το πρωί ο 57χρονος πήγε στην Ψαρή Φοράδα και αφού συνομίλησε με γνωστούς του σε καφενείο της περιοχής, πήρε το αυτοκίνητο του και με μεγάλη ταχύτητα έπεσε από ύψος 70 μέτρων στη θάλασσα, στην περιοχή «Φάρος». Στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου δεν υπάρχει προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ και στο παρελθόν είχε σημειωθεί αυτοκτονία.
Οδηγοί που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο ειδοποίησαν αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Βιάνου, αλλά και το ΕΚΑΒ.
Στην περιοχή έσπευσαν και άνδρες της ΕΜΑΚ, προκειμένου να ανασύρουν τον 57χρονο, αλλά και το αυτοκίνητο από τη θάλασσα, διαδικασία, που κράτησε πάνω από τρεις ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος το προηγούμενο βράδυ προσπαθούσε να βρει χρήματα από συγγενείς, φίλους και γνωστούς, προκειμένου να καλύψει μέρος των χρεών του, μάταια όμως.,δυστυχώς...
Πηγή:pediadanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails