Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

Εξοντωτική τιμωρία στον ΟΦΗ

Με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 54.750 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Η τιμωρία είναι άδικη όχι το κεκλεισμένων των Θυρών αλλά το πρόστιμο. Δεν μπορείς για το ίδιο λόγω να βάζεις του Ηρακλή πριν λίγο καιρό 60.000 χιλιάδες, σε ένα Ηρακλή που είναι Α εθνική και έχει τόσα έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα και χορηγίες και να βάζεις στο ΟΦΗ που είναι στην Β που τα τηλεοπτικά έσοδα είναι μηδαμινά και οι χορηγοί λίγοι σχεδόν το ίδιο πρόστιμο. Φαίνεται από την αρχή ότι τα πράγματα για τον ΟΦΗ θα είναι δύσκολα και οι προκλήσεις πολλές. Καλό θα είναι να συγκράτηθουμε όλοι και πρώτα να σκεφτόμαστε και μετά να πράττουμε.
Πέρα από αυτό στο γήπεδο τοποθετήθηκαν κάγκελα στο πέταλο των οργανωμένων και αναμένεται να μπουν και σε άλλες 2 θύρες για να αποφευχθούν τέτοιου είδους γεγονότα στο μέλλον. Τώρα το Γεντί Κουλέ θυμίζει ακόμα περισσότερο παλιές εποχές και ίσως θα έπρεπε αυτό να γίνει από την αρχή.
Για τον αγώνα με τον Πανσερραικό που θα γίνει την Παρασκευή 9 Οκτωμβίου στης 9 το βράδυ και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ετοιμάζoνται γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο( στον σύνδεσμο των Snakes) για να μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και σύγχρονος να μεταφέρουν τον παλμό στο άδειο γήπεδο.
Στο μπάσκετ η ομάδα του ΟΦΗ ανέβηκε στην Α2 αφού ο Απόλλων Πάτρας απέσυρε την συμμέτοχή του για το πρωτάθλημα. Είδη κάνουν νέα σχέδιο και έκλεισαν έναν ξένο πλει-μεικερ ενώ συζητάνε με έναν κοινοτικό σέντερ.
Σαν δικαίωση ήρθε όλο αυτό αφού πέρυσι άξιζε την άνοδο αλλά οι επανηλεμένες τιμωρίες σε έδρα και παίχτες κατάφεραν να την κόψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails