Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009

Έκρηξη βόμβας στην Αθήνα,κοντά στο σημείο που μιλούσε ο Καραμανλής!


Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00, τρία τετράγωνα από το Πεδίο του Άρεως, όπου ο Κώστας Καραμανλής πραγματοποιούσε την κεντρική του ομιλία στην Αθήνα.
Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην "Ε" στις 19:57 από άγνωστο που ανέφερε: "Σε 10 λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Γκυιλφόρδου, κάθετη της Πατησίων. Δεν είναι φάρσα". Αντίστοιχο τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό "Alter".
Από την αστυνομία δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό. Η έκρηξη σημειώθηκε σε κάδο απορριμάτων, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί, ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε δύο παρκαρισμένες μηχανές και σε τζαμαρία εισόδου πολυκατοικίας.
Η έκρηξη ακούστηκε και στο σημείο, όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός και προκάλεσε αναστάτωση στους παρόντες. Η ομιλία του Κώστα Καραμανλή συνεχίστηκε κανονικά.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εκρητικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε χύτρα, συνδεσμολογία που όπως υποστηρίζουν στελέχη της Αντιτρομοκρατικής είναι αντίστοιχη με αυτή που χρησιμοποιεί η οργάνωση "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς".
Πηγή:Ελευθεροτυπία
SofosCrete:Τι έγινε ρε παιδιά; Εσείς δεν λέγατε ότι τα πιτσιρίκια που πιάσατε ήταν η οργάνωση και ότι την εξαρθρώσατε; Κάτι δεν πάει καλά σε όλο αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails