Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Γάζωσαν με σφαίρες τα ξημερώματα κι άλλο μπαρ στην παραλιακή του Ηρακλείου!


Εκτός των σχεδίων αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι είναι η παραλιακή λεωφόρος με τα συγκεντρωμένα σε αυτήν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, όπου συχνά πυκνά σημειώνονται ένοπλες επιθέσεις κακοποιών.
Χθες τα ξημερώματα ένα νέο επεισόδιο σε βάρος bar της περιοχής προστέθηκε στον κατάλογο ανάλογων γεγονότων του παρελθόντος.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 6 το πρωί άγνωστοι πυροβόλησαν επανειλημμένα με πυροβόλο όπλο την γυάλινη πρόσοψη της επιχείρησής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε περισσότερες από 40 φορές, όπως φαίνεται από τους κάλυκες των καλάσνικοφ που συγκέντρωσε η Αστυνομία
Η επιχείρηση ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες σε τρία άτομα τα οποία χαρακτηρίζονται ως σοβαροί επιχειρηματίες της νύχτας που δεν έχουν απασχολήσει με την συμπεριφορά τους.
Αστυνομικός της Ασφάλειας ανέφερε στην «Π» ότι η χθεσινή επίθεση μπορεί να είναι είτε πράξη εκδίκησης για κάποιο γεγονός που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό στην Αστυνομία, είτε να πρόκειται για κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής «γαζώθηκαν» από σφαίρες δύο επιχειρήσεις που βρίσκονται πολύ κοντά στην προαναφερθείσα.
Οι Διωκτικές Αρχές δεν μπορούν να πουν ακόμη με βεβαιότητα εάν στις δύο επιθέσεις οι δράστες είναι κοινοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην νυχτερινή επιχείρηση που «χτυπήθηκε» χθες τα ξημερώματα υπάρχουν κάμερες, το υλικό των οποίων εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails