Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2009

Βιασμός σε δημοτικές τουαλέτες στα Χανιά


Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός 27χρονου, κατήγγειλε μια γυναίκα από τη Φιλανδία στην αστυνομία στα Χανιά. Σύμφωνα με την καταγγελία της 47χρονης γυναίκας, ο εν λόγω άνδρας ο οποίος είναι από την Αλβανία, τη χτύπησε και με τη βία την οδήγησε σε σημείο , όπου ήδη βρισκόταν και τη βίασε.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία αλλά και την κατάθεση της 47χρονης, ο Αλβανός πιθανότατα την ακολούθησε ως τις τουαλέτες και όταν αυτή μπήκε μέσα εκείνος βρήκε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός πως οι δημοτικές τουαλέτες δεν είναι τόσο πολυσύχναστες, και τη βίασε.
Αφού την εγκατέλειψε ο Αλβανός, η γυναίκα έκανε αρκετή ώρα να συνέλθει από το σοκ που όπως ήταν φυσικό είχε υποστεί. Κάποια στιγμή όμως βρήκε τη δύναμη και μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, όπου κατήγγειλε η ίδια τα όσα έζησε στα χέρια του 27χρονου.
Όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη είχε έρθει για διακοπές στη χώρα μας, παραθερίζοντας στην Κρήτη. Όμως η διασκέδαση και η χαρά για τη συγκεκριμένη γυναίκα μετατράπηκαν σε εφιάλτη, αφού κατά την επιστροφή της από νυχτερινή έξοδο βιάσθηκε από τον Αλβανό.
Κατηγορίες
Ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη και την ερχόμενη Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Όμως από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, αρνείται κάθε κατηγορία παρά το γεγονός ότι η Φιλανδή, τον αναγνώρισε αμέσως, έχοντας μάλιστα δώσει πιο πριν την περιγραφή του στην αστυνομία.
Όπως υποστηρίζει ο Αλβανός, όλα όσα έγιναν ανάμεσα σε αυτόν και τη 47χρονη έγιναν με τη θέλησή της, θέση την οποία διαψεύδει, όχι μόνο η ίδια η βιασθείσα αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία κάνει λόγο για εμφανή ίχνη βιασμού και επιθετικής συμπεριφοράς, σε διάφορα σημεία του σώματός της, όπως στο λαιμό και τα χέρια.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails