Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009

Λήστεψαν τον δήμο Αρχανών


Προσπάθησαν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο αγκαλιά, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι το διέρρηξαν και έφυγαν με 15.000 ευρώ. Ο λόγος για τους άγνωστους δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν χθες τα ξημερώματα στο κτίριο όπου στεγάζεται ο δήμος Αρχανών, με σκοπό να πάρουν το χρηματοκιβώτιο και να φύγουν.
Ωστόσο το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο καλά και έτσι τα σχέδιά τους άλλαξαν. Προνοητικοί καθώς ήταν, έβγαλαν ένα τρυπάνι το οποίο είχαν μαζί τους και αφού διέλυσαν κυριολεκτικά την πόρτα ασφαλείας του χρηματοκιβωτίου, άρπαξαν 15.000 ευρώ και τα μπλοκ επιταγών που υπήρχαν μέσα και εξαφανίστηκαν.
Τα χρήματα που πήραν ήταν σύμφωνα με τους υπαλλήλους του δήμου 3.000 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από εισφορές του δήμου Αρχανών, ενώ τα υπόλοιπα 12.000 ευρώ είχαν συλλεχθεί από τα χρήματα που είχαν καταθέσει οι αγρότες στα πλαίσια της διαδικασίας για την καταβολή των αποζημιώσεων για τις καταστροφές από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στα αμπέλια.
Ανενόχλητοι
Οι διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι από ένα παράθυρο του κτιρίου και αφού κινήθηκαν εντός του δημαρχείου, έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας. Όταν είδαν ότι δεν μπορούν να το πάρουν μαζί τους, τότε άρχισαν να το τρυπάνε. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τη γειτονιά δεν πήρε χαμπάρι από το θόρυβο του τρυπανιού που δούλευε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails