Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Ο Παπούλιας πάει για δεύτερη θητεία


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα παραμείνει στο προεδρικό αξίωμα για μια δεύτερη προεδρική θητεία. Ο κ. Παπούλιας δήλωσε τη Δευτέρα ότι αποδέχεται την πρόταση για επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την Παρασκευή στη Βουλή ότι θα προτείνει τον κ. Παπούλια για μια δεύτερη θητεία εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί και πρόσθεσε ότι με την θέση που έχει πάρει και η ΝΔ, η Βουλή θα έχει τη δυνατότητα να επανεκλέξει για μια δεύτερη θητεία Πρόεδρο που ασκεί με άψογο τρόπο τα καθήκοντά του και τιμά τα καθήκοντά του. Το Σάββατο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Καραμανλής, "απαντώντας", ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του παραμένει σταθερό στη θέση για επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια στην προεδρία της Δημοκρατίας.
«Χαιρετίζουμε την απόφαση του σώφρονα και γενναίου Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια, να είναι υποψήφιος Πρόεδρος για δεύτερη θητεία.
Η απόφασή του αυτή, χαλάει τα σχέδια των σιαμαίων της πολιτικής σκηνής, Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου. Ο ΛΑ.Ο.Σ με ιδιαίτερη ευθύνη "ξεμπρόστιασε" διαθέσεις», δήλωσε ο Γιωργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας: «Η παραμονή του κ. Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, αποτελεί μοναδική εγγύηση σ΄ αυτά τα οποία έρχονται».
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails