Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009

Κατάρρευση της Ν.Δ. στην Κρήτη


Πατατράκ έπαθε η Νέα Δημοκρατία στην Κρήτη. Εντάξει με όσα είχαν προηγηθεί μπορούσα να φανταστώ τι περίπου θα γίνει αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Τώρα ποια δεν υφίσταται δεύτερο μεγάλο κόμμα εδώ. Υπάρχει ένα το ΠΑΣΟΚ και ένα μεσαίο η Ν.Δ. και μετά τα μικρά.
Το αποδεικνύουν και οι αριθμοί αυτό. Στο Ηράκλειο η διαφορά εκτινάχτηκε στο 39% στο Ρέθυμνο στο 30.5% για χάριν της επανεκλογής της Όλγας αφού φρόντισαν να «αποκεφαλίσουν» τον Σχοινά στο Λασίθι η διαφορά είναι σχεδόν 32% ενώ και στον νομό του Μητσοτάκη στα Χανιά η διαφορά έφτασε 21.5%!
Με αυτά τα ποσοστά δεν ξέρω πως μπορούν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη να μπορούν να πουν τίποτα. Μιλάμε για παταγώδη αποτυχία αυτών και της κυβέρνησης που δεν φρόντισε να κάνει τα χατίρια των Κρητικών, μάλλον το αντίθετο έγινε αφού την είχε τελείως γραμμένη.
Λάθος επιλογές προσώπων, ανεπαρκείς πολιτικές θέσεις, υπεροψία χρονών και στο τέλος χαμηλή συσπείρωση έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και προσωπικά δεν νομίζω ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να «επανέλθει» σε παλιότερα επίπεδα εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails