Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Αξιωματικός υπηρεσίας έκλεισε το Α.Τ. Ανωγείων και πήγε σε μπαρ με το περιπολικό!


Του Θάνου Περβολαράκη
Ενα περιστατικό “για γέλια και για κλάματα “με πρωταγωνιστή αστυνομικό που υπηρετεί στο νομό Ρεθύμνης προβληματίζει από προχθές το βράδυ -οπότε κι έγινε γνωστό- τους ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στην Κρήτη.
Ήδη, εξαιτίας της πρωτοφανούς πράξης και συμπεριφοράς του ενστόλου, έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ έχουν ενημερωθεί τόσο ο Στρατηγός της ΕΛΑΣ στα Χανιά όσο και η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου στην οποία υπάγεται.
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας -όπως αναφέρουν αστυνομικοί στην «Π»- εγκατέλειψε το τμήμα στο οποίο υπηρετεί στα ορεινά του Ρεθύμνου, πήρε το περιπολικό όχημα της υπηρεσίας του, κατηφόρισε στο Ηράκλειο και πήγε για…ποτό σε μπαρ της πόλης με μεγάλη … παράδοση!
Μάλιστα, όπως είπαν στην Π» αστυνομικές πηγές, μαζί του δεν αποκλείεται να είχε και δύο ακόμη πολίτες, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής όπου υπηρετεί το εν λόγω όργανο της τάξης.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδια πηγές ενημέρωσης, ο αστυνομικός πάρκαρε το τζιπ έξω από το μπαρ που βρίσκεται δυτικά της πόλης. Αστυνομικοί από το Ηράκλειο οι οποίοι εκτελούσαν περιπολία εκείνο το βράδυ είδαν το όχημα της αστυνομίας και σταμάτησαν για να δουν τι συμβαίνει. Υπέθεσαν ότι συνάδελφοί τους από κάποιο αστυνομικό τμήμα πραγματοποιούν έλεγχο στη συγκεκριμένη νυχτερινή επιχείρηση, καθώς εκεί έχουν σημειωθεί πολλά επεισόδια αστυνομικού ενδιαφέροντος κατά το παρελθόν.
Το τζιπ με τους αστυνομικούς του Ηρακλείου (ειδικής υπηρεσίας) που περιπολούσαν σταμάτησε και ο επικεφαλής αστυνομικός κατά πληροφορίες μαζί με δύο συναδέλφους του μπήκε στο μπαρ για να δει τι συμβαίνει και να βοηθήσει.
Όμως αντί να δει να γίνεται κάποιος έλεγχος από τα όργανα της τάξης, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον συναδελφό του τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο αστυνομικός του Ρεθύμνου που φορούσε πολιτικά εκείνο το βράδυ όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί και μάλιστα με το περιπολικό του τμήματός του, φέρεται να είπε πως «κατέβηκε για να περάσει το αυτοκίνητο από έλεγχο γιατί έχει κάποιο πρόβλημα και επί τη ευκαιρία πέρασε για να πιει κι ένα ποτό»
Ο επικεφαλής αστυνομικός ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και τον επόπτη αξιωματικό για την παρουσία του αστυνομικού στο μπαρ κι από εκεί στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.
Ανώτατος αξιωματικός ερωτηθείς σχετικά επιβεβαίωσε την πληροφορία και τόνισε πως «από την ενημέρωση που έχει από τον προϊστάμενό του, ο αστυνομικός βρισκόταν σε υπηρεσία τα ξημερώματα της Τρίτης, οπότε και ήρθε με το περιπολικό στο Ηράκλειο και βρέθηκε μέσα στο συγκεκριμένο μπαρ».
Ο ίδιος είπε ακόμη ότι έχουν διαταχθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για το συμβάν από την πλευρά της τοπικής ηγεσίας της Αστυνομίας, τονίζοντας ότι τα οχήματα της ΕΛΑΣ δεν είναι για προσωπική χρήση, πόσο μάλλον όταν φεύγουν από την έδρα τους, όχι για κάποια αποστολή, αλλά για… διασκέδαση».
Πηγή:Πατρίς
SofosCrete: Το αγαπημένο τραγούδι του αστυνομικού πρέπει να είναι σίγουρα το «Τα Μαύρα Μάτια σου»…! Τουλάχιστον όσοι είναι από Ηράκλειο θα καταλάβουν. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έγινε την νύχτα που όλοι η ΕΛ.ΑΣ. ήταν ανάστατη από το τρομοκρατικό χτύπημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails