Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος με οπλοστάσιο στα Χανιά


Με εντατικούς ελέγχους συνεχίζουν την προσπάθειά τους οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης για την εξάλειψη του φαινομένου της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Τελευταία επιτυχία των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων ήταν ο εντοπισμός και η σύλληψη ενός οικογενειακού οπλοστασίου.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτόματο καλάσνικοφ με το γεμιστήρα του και ένα πιστόλι SZ 9mm με τρεις γεμιστήρες που κοσμούσαν τη συλλογή όπλων τα οποία είχαν στην κατοχή τους πατέρας και γιος στο Θερίσο Χανίων. (φωτο αρχειου)
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες, πραγματοποιούσε ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Θερίσου ύστερα και από τα τελευταία συμβάντα με τις δηλητηριάσεις σκύλων κυνηγών από φόλες.
Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας και σε χώρο που διατηρούσαν πατέρας και γιος, οι οποίοι ασχολούνται και οι δύο με την κτηνοτροφία, οι αστυνομικοί βρήκαν τα όπλα που κατείχαν παράνομα. Επίσης βρέθηκαν 6 φυσίγγια καλάσνικοφ, 7 φυσίγγια SZ και μια θήκη πιστολιού, όλα καλά κρυμμένα και επιμελώς φυλαγμένα.
Τόσο ο πατέρας όσο και γιος συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails