Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

Δεν τον ήθελαν ούτε στην κηδεία της μάνας του!


Λίγες μόλις ώρες μετά την προφυλάκιση του 33χρονου Γιάννη Σταυρουλάκη που κατηγορείται μαζί με τους δύο Σύριους για την απαγωγή και δολοφονία του 50χρονου επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, η ηλικιωμένη μητέρα του που έπασχε από την επάρατη νόσο, απεβίωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τα μεσάνυχτα προχθές χωρίς να μάθει το παραμικρό για την εμπλοκή του γιου της στη φοβερή υπόθεση.
Τα αδέρφια του 33χρονου όλες αυτές τις ημέρες προσπάθησαν να την κρατήσουν μακριά από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και γνωστούς. Δεν ήθελαν να της δώσουν τη «χαριστική βολή».
Η κηδεία της ηλικιωμένης έγινε χθες στους Ασκούς όπου ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. ¨Όπως ανέφερε άνθρωπος από το οικείο περιβάλλον, απόφαση της οικογένειας ήταν να μην παραστεί στην κηδεία ο προφυλακισμένος Γιάννης Σταυρουλάκης. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα της μοίρας ήταν διαδοχικά. Για το λόγο αυτό και δεν τον είχαν ενημερώσει για το θάνατο της μητέρας του.
Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την τετράωρη απολογία του, οδηγήθηκε στις φυλακές Νεαπόλεως, ενώ οι συγκατηγορούμενοι του οδηγήθηκαν σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα.
Ο 33χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία του επιχειρηματία και μάλιστα κατά την αντιπαράσταση εξέταση που έγινε με τους δύο συγκατηγορούμενους του, φέρεται να κοίταξε κατάματα τον 25χρονο Ousama, παίρνοντας όρκο στο παιδί του.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails