Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009

Επεισόδια σε αγώνα εφήβων ΠΑΟΚ-ΑΡΗ! Δείτε φωτογραφίες..Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα την Τετάρτη σε αγώνα του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας, μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη στις εγκαταστάσεις του "δικεφάλου" στη Σουρωτή.
Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, περίπου 20 οπαδοί (του ΠΑΟΚ όπως καταγγέλουν οι φιλοξενούμενοι) που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ξύλα και άλλα πολεμικά αντικείμενα επιτέθηκαν στα μέλη της αποστολής του Αρη και σε φίλαθλους-γονείς των φιλοξενούμενων ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο υπεύθυνος των ακαδημιών των "κίτρινων" Νίκος Πασσιαλής και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Συγκεκριμένα, ο κ.Πασσιαλής τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στο δεξί μηρό και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου του έγιναν 3 ράμματα. Επίσης τραυματίστηκαν και 2 γονείς, ωστόσο μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δεν είχαν κάτι σοβαρό πέραν κάποιων κακώσεων.
Μετά την επίθεση, οι δράστες αποχώρησαν εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Αστυνομίας, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη συγκεκριμένη τροπή το παιχνίδι διεκόπη.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το συμβάν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί αριθμοί πινακίδων των μοτοσικλετών που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Πηγή:contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails