Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Αίτημα στην ΕΠΟ να γίνει το μπαράζ της Εθνικής στο Παγκρήτιο!


Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΗ στο οποίο αποφασίστηκε να σταλεί σήμερα το πρωί αίτημα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ο αγώνας μπαράζ της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ (σε περίπτωση που φτάσουμε τελικά σ' αυτήν την διαδικασία) να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Τι αποφασίστηκε
Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου:
-Συζητήθηκε και θα σταλθεί σήμερα το πρωί αίτηση προς την ΕΠΟ, σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληθεί να δώσει αγώνες μπαράζ, αυτοί να πραγματοποιηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου όπου η Εθνική μας ομάδα έχει πολύ καλή παράδοση καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις (ένα φιλικό και τρία επίσημα) μετρά ισάριθμες νίκες με το κοινό του νησιού να είναι φιλόξενο και να γεμίζει πάντα το Στάδιο.
-Έγινε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης προς την ΕΠΣΗ, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, τα παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος στο Ηράκλειο αλλά και στα περίχωρα αυτού να ξεκινήσουν 2.45μ.μ. αντί στις 4μ.μ. έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ’ρη την ίδια μέρα στις 4.45μ.μ. στο Παγκρήτιο Στάδιο.
-Η κλήρωση της β' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΗ.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails