Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Διαβόητος κρητικός κακοποιός νεκρός στο Γάζι


Την τελευταία του πνοή άφησε χθες στο Γάζι ένας παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Ο 42χρονος διασκέδαζε με παρέα στο σπίτι του στην οδό Δημητρίου Καλλέργη, στον ’γιο Παντελεήμονα, ως το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, στη συνέχεια -χωρίς να το σκεφτεί- πήρε ποσότητα ναρκωτικών χαπιών.
Αποτέλεσμα αυτού του επικίνδυνου κοκτέιλ ήταν να πέσει σε κώμα και να πεθάνει, παρά τις προσπάθειες των παρευρισκόμενων στο σπίτι, αλλά και των ανδρών του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα. Μια άλλη εκδοχή είναι να έπαθε πνευμονικό οίδημα και ο οργανισμός του να μην άντεξε τελικά, με αποτέλεσμα να πέθανε στον ύπνο του και πριν προλάβουν να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό ή να έπαθε ανακοπή καρδιάς από τη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.
Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες -ίσως και σήμερα- όταν και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Στο σπίτι του άνδρα έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για το «φόβο των Ιουδαίων», αφού με το ποιόν του ανθρώπου, κανείς δε μπορούσε να γνωρίζει εκ των προτέρων τι είχε συμβεί.
’λλωστε μετά την κλήση στην αστυνομία και την ειδοποίηση ότι ο ΝΣ ήταν νεκρός, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες. Για αρκετή ώρα μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, οι περίοικοι από τη γύρω γειτονιά είχαν συγκεντρωθεί, παρακολουθώντας τα όσα εκτυλίσσονταν έξω από το σπίτι του 42χρονου.
«Γνώριμος»
Τον θανόντα γνωρίζουν πολύ καλά οι αστυνομικές αρχές, καθώς όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν άνθρωπο σεσημασμένο, με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στα σωφρονιστικά ιδρύματα στο παρελθόν.
Ο εν λόγω άνδρας μάλιστα ήταν γνωστός πιστολέρο, αφού φαίνεται πως είχε κλίση στη χρήση των όπλων και ειδικός στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails