Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2009

Σύλληψη σάτυρου με διεθνές ένταλμα στο Ηράκλειο


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας , ο οποίος είχε διαπράξει σωρεία ασελγών πράξεων. Ο μεσήλικας από τη Μεγάλη Βρετανία, αναζητείτο από την αστυνομία της χώρας του καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 11 καταδικαστικές πράξεις για ασέλγεια σε παιδιά και γυναίκες. (φωτο αρχειου)
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, πριν από λίγες ημέρες είχε λάβει ενημέρωση για τον συγκεκριμένο άνδρα και το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην Κρήτη. Έτσι ξεκίνησε ελέγχους, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης, είχαν αποτέλεσμα.
Στην περιοχή του Λέντα, αστυνομικοί του ΑΤ Μοιρών, τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες για έναν άνθρωπο ο οποίος δε σου δίνει την εντύπωση για το ποιόν τους, αλλά και για την αρρωστημένη ψυχική του κατάσταση, με τον ίδιο να θέλει να ξεσπά τις ορμές και τις ορέξεις του σε γυναίκες, αλλά και αθώα παιδιά.
Όταν αρχικά είχε εντοπιστεί στη Μεγάλη Βρετανία, έπειτα από τις καταγγελίες που είχαν απαγγελθεί σε βάρος του, σε ελέγχους που είχαν γίνει στην οικία του, είχε βρεθεί και φωτογραφικό υλικό που απεικόνιζε παιδάκια σε άσεμνες πόζες.
Οι κατηγορίες
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου σε βάρος του έχουν απαγγελθεί οι παρακάτω κατηγορίες:
-Μια απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας γυναίκας.
-Επτά πράξεις ενέργειας ασέλγειας σε βάρος άτυχων γυναικών.
-Μια πράξη ασέλγειας σε βάρος ανήλικου και δύο πράξεις λήψης φωτογραφιών ανηλίκου με άσεμνο περιεχόμενο.
Ο συλληφθείς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί στη χώρα του, όπου αναμένεται να εκτίσει την εξαετή ποινή φυλάκισης στην οποία είχε καταδικαστεί.
Διεθνές κύκλωμα
Πρόκειται για έναν ακόμη άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος κρύβει μέσα του ένα διεστραμμένο τέρας. Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί κάποιος, ο οποίος αρέσκεται να ικανοποιείται βλέποντας ή αγγίζοντας μικρά παιδιά και ασελγώντας ή βιάζοντας γυναίκες. Από τις αρχές της Μεγάλης Βρετανίας δεν έχει επισημανθεί αν ο εν λόγω άνδρας, μπλέκεται σε κάποιο κύκλωμα πορνογραφίας, αν και το πλέον πιθανό είναι ο 56χρονος να είναι ένας κατά συρροή σάτυρος.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails