Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2009

Γίνε και εσύ Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού!


Με δημόσιο διαγωνισμό στον οποίο μπορεί να μετάσχει ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας, θα προκύψει τελικά ο νέος γενικός γραμματέας Αθλητισμού!
Όπως είναι ήδη γνωστό, το υφυπουργείο Αθλητισμού καταργήθηκε και τα θέματα του θα τα "τρέχει" ο γ.γ.Α., υπό την εποπτεία του υπουργού Πολιτισμού. Μόνο που ο νέος γ.γ.Α. δεν θα διοριστεί απ' ευθείας όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά θα διενεργηθεί δημόσιος διαγωνισμός για την πλήρωση της θέσης. Αυτό θα ισχύσει για τις γενικές γραμματείες όλων των υπουργείων και ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.
Το μόνο που απαιτείται να κάνει, είναι να μπει στην ιστοσελίδα opengov.gr, να υποβάλει τη σχετική αίτηση, να συμπληρώσει το βιογραφικό του και όλα τα στοιχεία που του ζητούνται. Η διαδικασία ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης 8/10 και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη 13/10. Κάτι που σημαίνει πως τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, δεν πρόκειται να έχει προκύψει ο νέος γ.γ.Α. και ο αθλητισμός θα παραμένει πολιτικά ακέφαλος.
Να σημειωθεί επίσης, ότι ίδιος διαγωνισμός διενεργείται και για τη θέση του γενικού γραμματέα Ολυμπιακής Αξιοποίησης, που επίσης θα ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
Πηγή:contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails