Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Ληστεία στo JUMBO Παγκρατίου


Σκηνές τρόμου και πανικού στο Παγκράτι. Δυο πάνοπλοι ληστές που εισέβαλαν στο κατάστημα παιχνιδιών Jumbo προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας, εγκλωβίστηκαν μέσα σ’ αυτό κρατώντας όμηρο υπάλληλο εταιρείας security… Τελικά στις 19 και 30 ο συναγερμός έληξε καθώς οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα του …
Το θρίλερ ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα , στο πολυκατάστημα που βρίσκεται στην συμβολή της οδό Εμπεδοκλέους και τη Φιλολάου, έφτασαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις , ενώ η Αστυνομία εκκένωσε το κτίριο από τους πελάτες και τους υπαλλήλους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο ληστές( φήμες αναφέρουν την ύπαρξη δυο ακόμη ατόμων) – που ήταν πολύ καλά διαβασμένοι - ακολούθησαν τους δύο υπαλλήλους χρηματαποστολής την στιγμή που έμπαιναν στο κατάστημα .
Οι μαρτυρίες λένε πως ο ένας ληστής είναι μελαχρινός φορούσε μαύρα ρούχα και ο δεύτερος τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα., ενώ μέσα στο κατάστημα επικράτησε πανικός… Οι δύο ληστές αρχικά πήγαν στον 1ο όροφο όμως αργότερα μετακινήθηκαν στον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του διευθυντή. Δεν κατάφεραν όμως να αρπάξουν τα χρήματα και τελικά κατέληξαν εγκλωβισμένοι στο υπόγειο του καταστήματος.
ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΜ
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο, ενώ δυο ομάδες ανδρών της ΕΚΑΜ , εφοδιασμένοι με όπλα χειροβομβίδες κρότου λάμψης, μηχάνημα εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και ασπίδες μπήκαν στο πολυκατάστημα για να ελέγξουν εξονυχιστικά τους χώρους… Και αυτό γιατί δεν είχε αρχικά διευκρινιστεί ένα πράγματι οι δυο οπλοφόροι κρατούσαν όμηρο τον υπάλληλο – φύλακα της επιχείρησης ή κατεβαίνοντας στο υπόγειο κατάφεραν να την κοπανήσουν από την πίσω πόρτα. Μια πληροφορία - που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία - λέει πως αρχικά ο υπάλληλος - όμηρος επικοινωνούσε με τα κεντρικά της εταιρείας μέσω του υπηρεσιακού ασυρμάτου.
Αργότερα όμως η επικοινωνία διεκόπη και γι΄ αυτό τα ΕΚΑΜ πηγαίνουν σίγα – σιγά από χώρο σε χώρο προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες… Τελικά οι δράστες δεν εντοπίστηκαν πουθενά…
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails