Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Θα θυσίαζαν ακόμη και το sex για το κινητό τους τηλέφωνο!


Τρεις στους δέκα ερωτηθέντες, απάντησαν σε σχετική έρευνα της Chicago Tribune, ότι θα έκοβαν το σεξ για έναν χρόνο προκειμένου να μην θυσιάσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.
Μάλιστα ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων ξοδεύει περισσότερο χρόνο για να στέλνει μηνύματα και φωτογραφίες, παρά για να έχει πραγματική συζήτηση.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για την Samsung ώστε να εκτιμήσει τη σχέση των ανθρώπων με τα κινητά τους τηλέφωνα. "Είναι ένας τρόπος για να μετρήσει κανείς το πόσο δεμένοι είναι οι άνθρωποι με τα κινητά τους τηλέφωνα και το πόσα πράγματα μπορούν να κάνουν με αυτά", είπε ο Κιμ Τίτους, εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας.
"Λίγα χρόνια πριν, ρωτήσαμε για την προτίμηση του κόσμου στα κινητά τηλέφωνα σε σχέση με τη σοκολάτα. Το κινητό κέρδισε και εκείνη τη χρονιά. Σκεφτήκαμε να ανεβάσουμε το ποτ για να δούμε τα αποτελέσματα".
Για τη διεξαγωγή της έρευνας, στάλθηκαν το Σεπτέμβριο 300 e-mail σε τυχαία άτομα με ερωτήσεις για τις συνήθειές τους με τα κινητά. Από τους 300 ερωτηθέντες, οι 121 ήταν άντρες και οι 179 γυναίκες. Οι 169 ήταν παντρεμένοι.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails