Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

32χρονη εκδιδόταν για 50 ευρώ στην Σταλίδα

Η 32χρονη γυναίκα, η οποία ζούσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην περιοχή της Σταλίδας, φαίνεται πως είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, με τους πελάτες της να σχηματίζουν ουρά για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις και τις ορμές τους.
Το πελατολόγιό της και η επιτυχία της στον ανδρικό πληθυσμό ήταν μεγάλη, με το χαρακτηριστικό της υπόθεσης να είναι ότι η 32χρονη είχε γίνει γνωστή στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χερσονήσου και Μαλίων, μόνη της.
Μοίραζε η ίδια το τηλέφωνό της δεξιά και αριστερά, προσπαθώντας να αλιεύσει νέους πελάτες.
Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα την είχαν θέσει υπό παρακολούθηση, καταγράφοντας κάθε της κίνηση.
Επιχείρηση
Οι αστυνομικοί, μετά από την ολοκλήρωση της έρευνάς τους, προχώρησαν στη συνηθισμένη, αλλά πάντα εύστοχη μέθοδο. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, στην οποία ένας από τους αστυνομικούς υποδύθηκε τον υποψήφιο πελάτη, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά. Όταν η γυναίκα έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο - στο λιμάνι Χερσονήσου- τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί και τη συνέλαβαν. Στο σημείο δεν εντοπίστηκε κάποιος άλλος, ο οποίος να την ωθούσε στην πορνεία.
Σημειώνεται ότι η 32χρονη συνήθιζε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα αυτοκίνητα ή τα σπίτια των πελατών της, ενώ δεν κατείχε και την απαραίτητη άδεια.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails