Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

Ξεγέλασε δύο φορές τον θάνατο ένας 51 χρόνος από τα Χανιά!

«Πολύς σκληρός για να πεθάνει», αποδείχθηκε ένας 51χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ από τα Χανιά, που ήρθε δύο φορές πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο, αλλά κατάφερε και τις δύο να …ξεγλιστρήσει!
Οι διερχόμενοι οδηγοί που έτυχε να κινούνται στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Κουνουπιδιανών, πριν από λίγες ημέρες, «πάγωσαν» όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να φεύγει από τον δρόμο και να κάνει «βουτιά» σε μια χαράδρα με βάθος 300 μέτρων… Όλοι πίστεψαν ότι ο οδηγός του δεν ήταν δυνατό να σωθεί από την πτώση σε τόσο μεγάλο βάθος.
Κι όμως, ο 51χρονος άνδρας βγήκε σώος και αβλαβής από το όχημα που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, καθώς είχε αναποδογυρίσει στον πυθμένα της χαράδρας! Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί μόνο ελαφρές εκδορές στο σώμα του!
Και δεν ήταν η πρώτη φορά που γλίτωνε σαν από θαύμα! Ο… εφτάψυχος υπάλληλος της ΔΕΗ, που εργάζεται ως εναερίτης, είχε κεραυνοβοληθεί από ρεύμα υψηλής τάσης πριν από λίγο καιρό, όμως και τότε είχε σωθεί χωρίς ιδιαίτερη σοβαρότητας τραύματα!
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails