Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Ελεύθερος 62 χρόνος Ηρακλειώτης που είχε καταδικαστεί για βιασμό 13 χρόνης!


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε προχθές ο 62χρονος Ηρακλειώτης ο οποίος πέρυσι είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, όταν αποκαλύφτηκε ότι εξανάγκαζε τη 13χρονη κόρη του να συνευρίσκεται ερωτικά τόσο με τον ίδιο όσο και με ηλικιωμένους συγχωριανούς του.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο για την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους, η οποία έγινε δεκτή.
Ο 62χρονος Κρητικός πριν από μερικά χρόνια εγκατέλειψε τη σύζυγό του για να παντρευτεί την κόρη της, με την οποία στη συνέχεια απέκτησε τέσσερα παιδιά.
Πριν από δύο χρόνια η 13χρονη κόρη του (το προτελευταίο από τα τέσσερα παιδιά) κατέφυγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της και από δύο ακόμη ηλικιωμένους συγχωριανούς της, περιγράφοντας μάλιστα τους βιασμούς με χαρακτηριστικές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Πλέον, ο 62χρονος έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε 1η και 16η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Πηγή:Espresso
SofosCrete: Μετά μου λένε για δικαιοσύνη, άλλοι για ψήλου πήδημα είναι μέσα και αυτός ο ελεεινός είναι έξω! Να σαπίσει στα υπόγεια έπρεπε και όχι να κυκλοφορά σαν να μην έγινε τίποτα.. και αυτός και οι «άντρες» συγχωριανοί του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails