Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο με λεία 85.000 ευρώ


Με λεία 85 χιλιάδες ευρώ έφυγε άγνωστος ο οποίος μπήκε σε κατάστημα μεγάλης γερμανικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά. Ο άγνωστος άνδρας που εισέβαλε στο κατάστημα λίγο μετά τις 9 και μισή το βράδυ, ανάγκασε υπό την απειλή όπλου δύο από τους οχτώ υπαλλήλους να τον οδηγήσουν στο χρηματοκιβώτιο, καθώς όπως όλα δείχνουν γνώριζε καλά για το πού βρίσκεται.
Ο άγνωστος άνδρας στη συνέχεια απέσπασε το ποσό των 85 χιλιάδων και κατάφερε να διαφύγει πεζός. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων του καταστήματος της γνωστής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ πρόκειται για αλλοδαπό, καθώς μιλούσε σπαστά ελληνικά. Οι υπάλληλοι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν άλλα χαρακτηριστικά του αλλοδαπού αφού είχε το πρόσωπό του καλυμμένο.
Οι κινήσεις του δράστη ήταν πάρα πολύ γρήγορες καθώς σε λίγα μόνο λεπτά κατάφερε να αποσπάσει ένα άκρως ικανοποιητικό ποσό, αυτό των 85 χιλιάδων ευρώ. Είναι γεγονός ότι ο δράστης μετά που έκανε τη δουλειά του, κατάφερε να φύγει σαν «κύριος» από το κατάστημα σούπερ-μάρκετ της γνωστής γερμανικής αλυσίδας, ενώ αυτό που προξενεί εντύπωση στη σβελτάδα του εν λόγω δράστη είναι ότι διέφυγε πεζός. Έτσι ήταν σαν να πήγαινε για ανάληψη, για μία «ακριβή» επίσκεψη σε μια τράπεζα καθώς το ποσό που κατάφερε να αποσπάσει δεν είναι ευκαταφρόνητο. Προανάκριση για το συμβάν ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails