Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

Τέλος οι Παπαβασιλείου – Σηφάκης από τον ΟΦΗ


Παρελθόν από το πάγκο του ΟΦΗ είναι εδώ και λίγη ώρα το δίδυμο προπονητών Παπαβασιλείου – Σηφάκης. Η απόφαση πάρθηκε στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Μαχλάς φαίνεται να βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς οι επιλογές του δεν του βγήκαν αλλά τόνισε ότι παραμένει στρατιώτης του ΟΦΗ και ότι πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουν για το καλό της ομάδας.
Επίσημα η διοίκηση δηλώνει ότι δεν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με κάποιον προπονητή αλλά διάφορα ονόματα είχαν αρχίσει εδώ και μέρες να ακούγονται. Γκουλής, Χατζηνικολάου και Παράσχος είναι κάποια από αυτά.
Ο ιδανικός αυτή την στιγμή για τον ΟΦΗ είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ο κόσμος τον θέλει σαν τρελός ( έχει δημιουργηθεί και group στο Facebook που ζητάνε να γυρίσει) οι γνώσεις του δεν αμφισβητούνται από κανένα και ίσως είναι ο μοναδικός που μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο και να φέρει ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τώρα όσο αφορά του δύο προπονητές που έφυγαν, οι επιλογές δεν τους βγήκαν, οι μεταξύ τους σχέσεις δεν ήταν και τόσο καλές( έτσι ακούγεται τουλάχιστον) ενώ και οι ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι δεν τους ήθελαν τόσο πολύ καθώς στο κρίσιμο για αυτούς ματς με την Κέρκυρα, τους «κρέμασαν»… Βέβαια να ξέρουν οι παίχτες ότι τώρα μπορεί να «κρεμάστηκαν» οι προπονητές αλλά αν συνεχίσουν έτσι,θα έρθει η σειρά τους… Όποιος δεν μπορεί ας πάει σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails