Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

Οριακή διαφορά Μπακογιάννη-Σαμαρά δίνει δημοσκόπηση


Μόλις 1,5 μονάδες διαφορά υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη έναντι του Αντώνη Σαμαρά στον αγώνα διαδοχής της προεδρίας της ΝΔ, δίνει νέα δημοσκόπηση
που διενεργήθηκε από την εταιρεία Marc για λογαριασμό του «Εθνους».
Σύμφωνα με τα ευρήματα της τηλεφωνικής δημοσκόπησης, που πραγματοποιήθηκε μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στις 3 και 4 Νοεμβρίου, διαπιστώνεται ότι θα υπάρξει δεύτερος γύρος.
Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα «ποιον επιθυμείτε για αρχηγό της ΝΔ», το 40,9% δηλώνει ότι επιθυμεί την Ντόρα Μπακογιάννη, το 39,4% τον Αντώνη Σαμαρά, το 12,5% τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και το 7,1% δηλώνει αναποφάσιστο ή δεν απαντά.
Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδια εταιρείας (πριν την αποχώρηση του κ. Αβραμόπουλου) ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να κερδίζει περίπου 10 ποσοστιαίες μονάδες, η Ντόρα Μπακογιάννη 7,4 και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 2,1.
Στο ερώτημα «ποιον θα επιλέγατε μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά» (μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας), το 48,3% δηλώνει την κ. Μπακογιάννη, το 42,1% τον κ. Σαμαρά και το 9,6% δεν απαντά. Από αυτούς που δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, η Ντόρα Μπακογιάννη συγκεντρώνει το 48,5% και ο Αντώνης Σαμαράς το 46,4%.
Πηγή:Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails