Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

Τον μαχαίρωσε επειδή χαιρέτησε τη γυναίκα του!


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η αιματηρή επίθεση που είχε δεχτεί 30χρονος Ηρακλειώτης από τον σύζυγο παλιάς φίλης του, επειδή την χαιρέτησε κατά την συνάντηση τους σε γαμήλιο γλέντι.
Στο εδώλιο θα καθίσει ο σύζυγος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αλλά και ένας φίλος του που κατηγορείται ως συνεργός του.
Το θύμα, ο 30χρονος Νίκος Ρουσάκης, είχε δεχτεί μία μαχαιριά που τον τραυμάτισε βαριά στα πλευρά αλλά και στον πνεύμονα. Όπως ανέφερε στην «Π» στάθηκε τυχερός καθώς η εμφάνιση ενός αυτόπτη μάρτυρα, ουσιαστικά του γλύτωσε τη ζωή, αφού υποχρέωσε τους κατηγορούμενους να τραπούν σε φυγή και να τον εγκαταλείψουν αιμόφυρτο.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 16 Ιουλίου του 2006. Ο ίδιος ήταν καλεσμένος σε γάμο, στην περιοχή του Κρουσώνα. Στο κέντρο όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι συνάντησε κάποιες παλιές του φίλες, τις οποίες χαιρέτησε καθώς είχε να τις δει χρόνια.
Μία ώρα αργότερα ο 30χρονος αποχώρησε και επέστρεψε στο σπίτι του που βρίσκεται στο δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών, κοντά στο εργοστάσιο Γιαννούλη.
Όπως ανέφερε, δεν πρόλαβε να παρκάρει το αυτοκίνητο και τότε αντιλήφθηκε την παρουσία των κατηγορουμένων που προφανώς τον είχαν ακολουθήσει από το κέντρο.
Ο κ. Ρουσάκης υποστηρίζει ότι οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να τον επιβιβάσουν με τη βία σε ένα από τα αυτοκίνητα τους. Εκείνος αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Από τις φωνές ξύπνησε και βγήκε στο μπαλκόνι ο γείτονας του. Μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, ο άνθρωπος άρχισε να φωνάζει στους κατηγορούμενους για να αφήσουν ήσυχο τον 30χρονο.
Τότε ο σύζυγος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στον νεαρό, με φορά από κάτω προς τα πάνω. Παρόν στο αιματηρό περιστατικό ήταν και τρίτο άτομο, το οποίος όμως δεν ταυτοποιήθηκε.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails