Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Προκήρυξη «Πυρήνων» για το χτύπημα στον Ανδρουλάκη


Η οργάνωση «Συνωμοσία πυρήνων φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα που τοποθετήθηκε στο σπίτι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μίμη Ανδρουλάκη.
Με κείμενο-προκήρυξη που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον βουλευτή.
Αναφέρουν ότι επέλεξαν το συγκεκριμένο στόχο για να καταδείξουν «τον προδοτικό κομπλεξισμό των πρώην αριστερών καθώς και το ρόλο των τυμβορύχων της σκέψης και της διαννόησης, που διαφεντεύουν στα κυκλώματα των "ανθρώπων του πνεύματος"».
Στην ίδια προκύρηξη προαναγγέλουν και συμμαχίες και συνεργασίες με άλλες ομάδες λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τέλος θελουμε να επισημάνουμε, πως απο εδώ και πέρα θα ασχοληθούμε εντατικά με τη δυνατότητα επέκτασης του αντάρτικου. Σε αυτά τα πλαίσια εγκαινιάζουμε τη συνεργασία των ομάδων μας. Πλέον οι σύντροφοι της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και της Ανταρτικης Ομάδας Τερροριστών θα συμμαχήσουν προωθώντας την κοινωνική πρόκληση, παράλληλα με τη συνέχιση της συνεργασίας κάποιων πυρήνων με την Φράξια Μηδενιστών».
Στην ίδια προκήρυξη γίνεται αναφορά και στην 22χρονη φοιτήτρια του Χημικού που συνελήφθη το Σάββατο στην Πατησίων, η οποία χαρακτηρίζεται «υποτιθέμενο μέλος» της οργάνωσης.
Πηγή:Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails