Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Φρικτό έγκλημα με θύματα δυο νεαρούς Πακιστανούς στο Ηράκλειο


Aγρια δολοφονημένοι φαίνεται πως είναι τελικά οι δύο νεαροί Πακιστανοί που βρέθηκαν χθες σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Γιόφυρου. Οι δύο μετανάστες ήταν με βάση τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, θύματα ενός στυγερού εγκλήματος, αφού ο δράστης ή οι δράστες τους χτύπησαν με μπαλτά και στη συνέχεια η φωτιά ολοκλήρωσε το καταστροφικό έργο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αλλά και της νέας αυτοψίας που διενεργήθηκε στο χώρο, οι δύο άνδρες φέρουν πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι οι οποίες μπορούν να έχουν προκληθεί μόνο από κάποιο τέμνον αντικείμενο, όπως έναν μπαλτά.Σύμφωνα με τα στοιχεία και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αλλά και της νέας αυτοψίας που διενεργήθηκε στο χώρο, οι δύο άνδρες φέρουν πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι οι οποίες μπορούν να έχουν προκληθεί μόνο από κάποιο τέμνον αντικείμενο, όπως έναν μπαλτά.
Ο ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι καταλήγει στο παραπάνω συμπέρασμα μετά από τη νέα αυτοψία στο σπίτι και στο χώρο του εγκλήματος. Παράλληλα σημείωσε ότι οι κακώσεις που βρέθηκαν στις δύο σορούς, σε καμία περίπτωση δε προκλήθηκαν μόνο από τη θερμότητα.
Κηλίδες αίμα
Τα νέα στοιχεία που προστέθηκαν είναι οι πολλές κακώσεις που έφεραν οι δύο Πακιστανοί, αλλά και οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο χώρο της δολοφονίας, στοιχεία, τα οποία χθες -λανθασμένα- δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά παρέμειναν θαμμένα μέσα στις στάχτες και τα αποκαΐδια, έχοντας στρέψει την προσοχή των αστυνομικών σε λανθασμένη κατεύθυνση, αυτή της αμέλειας και του δυστυχήματος.
Τα σενάρια
Με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, τρία είναι τα πλέον πιθανά σενάρια, ένα από τα οποία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και την αλήθεια, η φωτιά που απανθράκωσε τους Πακιστανούς, είτε προκλήθηκε την ώρα της πάλης με τους δράστες, είτε προκλήθηκε μετά το θάνατό τους για να καλυφθούν τα ίχνη των δραστών.
Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών, είτε για «χτύπημα» κάποιου κυκλώματος εκμετάλλευσης αλλοδαπών, είτε ακόμη και για κάποια ρατσιστική εγκληματική ενέργεια.
Το δεδομένο είναι πως η μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε στη διαλεύκανση των αιτίων του θανάτου των δύο νεαρών μεταναστών είχε σαν αποτέλεσμα να έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails