Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

«Μπλόκο» του ΠΑΜΕ στην συζήτηση για το ασφαλιστικό


Ενταση δημιουργήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου ο Ανδρ.Λοβέρδος και ο Γ.Κουτρουμάνης περίμεναν τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος.
Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εμπόδισαν τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Σπ.Παπασπύρο να μπει στο κτίριο και τελικά αυτός αποχώρησε, ενώ παρέμειναν για πολλή ώρα στην είσοδο αποκλείοντας την πρόσβαση σε αυτό.
Αποτέλεσμα της απρόοπτης αυτής εξέλιξης ήταν να αναβληθεί η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Εργασίας με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, καθώς και η απογευματινή συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ. Ματαιώθηκαν επίσης και οι επαφές του κ.Λοβέρδου με τους βιομήχανους και τους εμπόρους που είχαν προγραμματιστεί για την Τρίτη το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση του υπουργού Εργασίας με τους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη σε γραφείο της Βουλής.
Σημειώνεται ότι οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ απέκλεισαν τόσο το κεντρικό κτίριο του υπουργείου στην οδό Πειραιώς, όσο και τα γραφεία επί της οδού Σταδίου και αναμένεται να επιδιώξουν να έχουν δυναμική παρουσία και στο κτίριο της ΓΣΕΕ.
Πηγή:Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails