Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

Οι άχαρες πιζάμες βασική αιτία διαζυγίου!

Η κακή μυρωδιά του σώματος, οι άχαρες πιζάμες και η βαρετές και χωρίς φαντασία νύχτες στο κρεβάτι ευθύνονται για το μεγάλο αριθμό διαζυγίων στην περιοχή Τερενγκάνου της βορειοανατολικής Μαλαισίας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου τα ζευγάρια που είναι παντρεμένα για λιγότερο από πέντε χρόνια και βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού δήλωσαν στους συμβούλους γάμου ότι το χωρίς εκπλήξεις σεξ και η βαριά μυρωδιά του σώματος είναι από τις βασικές αιτίες διαζυγίου.
" Γνωρίζω μια περίπτωση όπου ο χωρισμός προκλήθηκε γιατί ο σύζυγος μύριζε σαν τυρογαριδάκι", δήλωσε ο Μοχάμαντ Ράμλι Μαχ, αντιπρόεδρος της κρατικής επιτροπής θρησκείας και ενημέρωσης.
Ο Μοχάμαντ Ράμλι δήλωσε στην εφημερίδα Σταρ ότι τουλάχιστον 3 στους 10 γάμους στην περιοχή Τερενγκάνου καταλήγουν σε διαζύγιο και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλία να "ξαναζωντανέψει" τη σεξουαλική ζωή των παντρεμένων ζευγαριών.
Στην κορυφή του καταλόγου βρίσκονται οι προτάσεις εταιριών καλλυντικών για "εξωτικά και αισθησιακά αρώματα που μπορούν να διεγείρουν τη σεξουαλική επιθυμία".
Επίσης η κυβέρνηση σχεδιάζει εργαστήρια γάμου για τους συζύγους, όπου θα προσληφθούν ειδικοί σύμβουλοι γάμου για να συμβουλεύουν τα ζευγάρια πώς θα ντύνονται και τί εσώρουχα θα φορούν στις ιδιαίτερες στιγμές τους.
Πηγή:Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails