Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

Σκελετός θαμένος δίπλα στην Εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου


Πρωτοφανής στα χρονικά υπόθεση ήρθε στο φως όταν βρέθηκαν ένα κρανίο, οστά και μέλη σκελετού θαμμένα σε σκαμμένο λάκκο σε πρανές της Εθνικής Οδού και με απειλητικό σημείωμα για τον αποδέχτη. Το σκέπασαν με μια πλάκα που φρόντισαν να χρωματίσουν με κόκκινο χρώμα για να ξεχωρίζει. Γεγονός είναι ότι τα ανθρώπινα οστά που κάποιοι έκαψαν για να κάνουν πλάκα ή για να εκφοβίσουν προκάλεσαν σοκ σε επιχειρηματία της ευρύτερης περιοχής του Φόδελε που πήγε να βγάλει τις διαφημιστικές πινακίδες του καταστήματός του, είδε τη βαμμένη πλάκα, τη σήκωσε και από κάτω είδε τα ανθρώπινα οστά.
Εντελώς τυχαία το διάστημα αυτό στο συγκεκριμένο σημείο εκτελούνται εργασίες. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να φανταστούν πώς κάτω από την πινακίδα που ενημερώνει τους οδηγούς ότι στα αριστερά τους είναι ο δρόμος για το Φόδελε ένας ανθρώπινος σκελετός είναι θαμμένος, που όμως κανείς δεν γνωρίζει σε ποιον, που βρήκαν τα οστά, και εν τέλει για ποιο λόγο το έκαναν. Μαζί με τα οστά βρέθηκε και ένα απειλητικό μήνυμα γραμμένο σε χαρτί, τυλιγμένο σε ένα νάιλον σακουλάκι και κλεισμένο με μονωτική ταινία.
Τα σενάρια όλα διερευνούνται και παραμένουν ανοιχτά, με πιθανότερο σενάριο ότι τα οστά εκλάπησαν από κάποιο οστεοφυλάκιο και τοποθετήθηκαν εκεί για να στείλουν σε κάποιον μήνυμα. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, που μένει να διευκρινίσουν με τις εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στα οστά, ενώ συμπεράσματα αναμένεται να βγουν και από το απειλητικό σημείωμα το οποίο θα σταλεί στο εγκληματολογικό εργαστήριο στην Αθήνα.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails