Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

Πολωνός ξυλοκόπησε αστυνομικό στο Ηράκλειο.


Αρχισε να τον χτυπάει όταν εκείνος του ζήτησε να εξακριβώσει τα στοιχεία του και τον έστειλε στο νοσοκομείο με μώλωπες και πιθανό κάταγμα. Ο λόγος για έναν άστεγο Πολωνό ο οποίος διαμένει τον τελευταίο καιρό στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης και άρχισε να χτυπάει με γροθιές αστυνομικό, χθες το πρωί.
Το περιστατικό εξελίχθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου όταν άνδρες από τις διμοιρίες πεζών περιπολιών επιχείρησαν έλεγχο σε άστεγο Πολωνό που παραμένει το τελευταίο διάστημα στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν, οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία του αλλοδαπού, ο οποίος επιτέθηκε με γροθιές σε έναν από τους αστυνομικούς.
Αρκετοί από τους καταστηματάρχες της περιοχής που προσφέρουν καθημερινά ένα πιάτο φαγητό στον άστεγο Πολωνό πιστεύουν ότι απλά φοβήθηκε, βλέποντας τους αστυνομικούς να πλησιάζουν και αντέδρασε ενστικτωδώς χωρίς να έχει πρόθεση να βλάψει κανένα. Ο τραυματίας αστυνομικός παρελήφθη αιμόφυρτος από ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού συνεχίζεται. Τέλος αυτό που επισημαίνουν πολλοί είναι το γεγονός ότι κατά τη σύλληψη του Πολωνού από τους συναδέλφους του αστυνομικού που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έδειξαν περισσό μένος.
Πηγη:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails