Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Δεν μας χέζεται με την γρίπη..


Μας έχουν ζαλίσει με την γρίπη.. Όπου και να γυρίσεις για αυτήν λένε, για αυτήν γράφουν.. Έχουν αρχίσει τον τζόγο κανονικά, πόσοι θα κολλήσουν στην Ελλάδα.. 1 εκατομμύριο, 1,5 εκατομμύριο 2 εκατομμύρια! Φοβίζουν τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο, υστερία τους έχει πιάσει. Με όλα αυτά σίγουρα κάποιους θα πείσουν παραπάνω να πάνε να κάνουν εμβόλιο. Αν το δεις επιφανειακά λες: «έλα μωρέ ένα εμβόλιο είναι» και πηγαίνεις.. Έλα όμως που κάτι δεν πάει καλά σε όλο αυτό..
Γιατί ενώ οι γιατροί λένε ότι καλό θα είναι να το κάνουν ειδικά οι ευπαθείς ομάδες οι ίδιοι το αρνούνται; Δεν το λέω εγώ.. Στα Νέα το διάβασα. ( πατήστε εδώ για να δείτε την έρευνα).
Για την ακρίβεια οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού σε ποσοστό 58% απάντησαν ότι δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν, ενώ ένας στους δέκα απάντησε πως «πιθανόν» και να το κάνει- δεν έχει ωστόσο «κλειδώσει» την απόφασή του. Ενώ και το 89% τον νοσηλευτών απάντησαν ότι δεν θα το κάνουν!
Εμένα προσωπικά (και πολλούς γύρω μου) δεν μας έχουν πείσει ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο.
Αν θέλουν να πείσουν τον κόσμο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, ας μπουν στην σειρά.. ..όλοι οι γιατροί και νοσηλευτές της Ελλάδας μαζί με τους 300 της Βουλής έτσι για να δώσουν το καλό παράδειγμα..
Έτσι ίσως και να με πείσουν να το σκεφτώ ποιο σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails