Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

Απρόσκλητο ζευγάρι έσπασε σε επίσημο γεύμα το σύστημα ασφαλείας του Λευκού Οίκου!


Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι ζευγάρι απρόσκλητων προσκεκλημένων κατάφερε να «σπάσει» το σύστημα ασφαλείας του Λευκού Οίκου και να παραβρεθεί στο επίσημο δείπνο προς τιμή του πρωθυπουργού της Ινδίας Μανμοχάν Σινγκ.
Ο λόγος για τον Ταρέκ Σαλαχί και τη σύζυγό του Μισέλ οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκονταν στην επίσημη λίστα των προσκεκλημένων στο δείπνο, κατόρθωσαν να εισέλθουν ανενόχλητοι στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με τους βρετανικούς Times, το ζεύγος προσήλθε στην είσοδο του Λευκού Οίκου, με την κυρία Σαλαχί, μία εντυπωσιακή ξανθιά ντυμένη με παραδοσιακό ινδικό ένδυμα σάρι σε κόκκινους και χρυσούς τόνους, να αναγγέλει ότι ήταν προσκεκλημένοι στο επίσημο δείπνο. Κανένας δεν ρώτησε, ούτε και τσέκαρε τίποτα, και ένας πεζοναύτης απλώς ανήγγειλε το ζεύγος, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά βρισκόταν ανάμεσα σε 300 υψηλούς προσκεκλημένους στη δεξίωση κοκτέιλ στο Ανατολικό Δωμάτιο και αργότερα στο δείπνο σε άλλη αίθουσα του Λευκού Οίκου. Το ζευγάρι από τη Βιρτζίνια, το οποίο έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ ευελπιστεί να εμφανιστεί σε ριάλιτι σόου, «ανέβασε» τις φωτογραφίες του στο Facebook.
Το συμβάν αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα της Washington Post και σύντομα έκανε το γύρο του κόσμου. Η αρμόδια υπηρεσία του Λευκού Οίκου παραδέχθηκε μέσω του εκπροσώπου της Εντ Ντόνοβαν ότι με μία «πρώτη έρευνα» δεν ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες ασφαλείας, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν τέθηκε θέμα ασφαλείας καθώς το ζευγάρι, όπως και οι υψηλοί προσκεκλημένοι του κ. Ομπάμα πέρασαν από έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν στην κατοχή τους όπλα.
Πηγή:To Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails