Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

Mία παιδίατρος μόνο στο ΙΚΑ Ρεθύμνου


Ραντεβού το νέο έτος κλείνουν στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι του ταμείου, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στα παιδιά τους.
Στο παιδιατρικό τμήμα υπάρχει μόνο μια παιδίατρος, την ίδια στιγμή που όπως αναφέρει ο διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών στο ΙΚΑ Ρεθύμνου υπάρχει έλλειψη στα εμβόλια, που παρέχεται δωρεάν από το ΙΚΑ στους ασφαλισμένους.
Ο Νίκος Βαβουράκης σε επιστολή του προς τη διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα ενημερώνει τους αρμόδιους για την έλλειψη των εμβολίων και ζητά να δοθεί άμεσα μια λύση. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ.
Στο οφθαλμιατρικό τμήμα υπάρχει μια μόνο οφθαλμίατρος ενώ εδώ και χρόνια άλυτα παραμένουν και τα προβλήματα στο ακτινολογικό τμήμα.
"Το ακτινολογικό μηχάνημα όπως ξέρετε λειτουργούσε πριν από πέντε χρόνια διότι είχαμε ακτινολόγο. Δυστυχώς τώρα δεν έχουμε ακτινολόγο και δεν λειτουργεί. Υπάρχει αίτηση ακτινολόγου από το Δεκέμβρη του 2007, έχω ενημερώσει την διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει πρόσληψη", ανέφερε ο διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών ΙΚΑ Ρεθύμνου, Νίκος Βαβουράκης.
Πηγή:http://www.agorapress.gr
Το είδα στο: http://troktiko.blogspot.com/2009/11/m_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails