Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

Διέρρηξε το σπίτι της γειτόνισσάς του 20 χρόνος στο Ηράκλειο


Οι «σχέσεις καλής γειτονίας» ήταν άγνωστος όρος για έναν 20χρονο από το Καλό Χωριό του δήμου Γουβών στο Ηράκλειο, που δεν δίστασε να διαρρήξει το σπίτι δίπλα από το δικό του για να κλέψει! Όμως, παρά τα μέτρα που πήρε, η γειτόνισσά του τον αναγνώρισε.
Ο νεαρός παραβίασε ένα παράθυρο και «τρύπωσε» στο σπίτι της 61χρονης γυναίκας την ώρα που εκείνη κοιμόταν, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα. Ερεύνησε όλους τους χώρους και έφυγε αφού πρώτα άρπαξε χρυσαφικά και κοσμήματα άξιας 20.000 ευρώ.
Όμως, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που είχε ξυπνήσει από τον θόρυβο αλλά προσποιήθηκε την κοιμισμένη επειδή φοβήθηκε για την ζωή της, τον αναγνώρισε και ειδοποίησε την Αστυνομία! ’νδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου και του τμήματος Χερσονήσου έκαναν επιχείρηση και συνέλαβαν τον 20χρονο διαρρήκτη λίγη ώρα αργότερα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα που αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους. Όμως, πάνω στον νεαρό βρέθηκαν ακόμη τρία γραμμάρια ινδικής κάνναβης, μία σιδερογροθιά, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα κατσαβίδι, δύο φακοί, μία κουκούλα, ένας σκούφος, ένα ζευγάρι γάντια και 195 ευρώ, γεγονός που «βάρυνε» ακόμη περισσότερο το κατηγορητήριο.
Πηγή:Ρεθεμνιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails