Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

Σύλληψη νεαρού αγρότη για χρέος 300 ευρώ!


Την αντίδραση και των ίδιων των αστυνομικών προκάλεσε η σύλληψη ενός νεαρού αγρότη βιοπαλαιστή από άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου χθες το πρωί στις Λούρες για ένα χρέος στο Δημόσιο της τάξεως των 300 ευρώ!
Η σύλληψή του έγινε μετά από τυχαίο έλεγχο, ενώ ο ίδιος ο συλληφθείς φαίνεται πως δεν γνώριζε το παραμικρό, για την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση και το προαναφερθέν ποσό.
Η Πολιτεία μέσω της αστυνομίας, έλεγαν οι αστυνομικοί, έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο, συλλαμβάνοντας έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος δούλευε για να ζήσει την οικογένεια και το άρρωστο παιδί του.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Θ.Β πριν από μερικά χρόνια είχε εμπλακεί σε μία φασαρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να χωρίσει δύο άτομα που μάλωναν.
Στο δικαστήριο που έγινε, καθώς κι ο νεαρός από χωριό της Μεσαράς είχε μηνυθεί, καταδικάστηκε. Η φασαρία είχε γίνει το 1989 και το δικαστήριο λίγα χρόνια μετά.
Καταδικάστηκε ερήμην και ποτέ δεν έμαθε την απόφαση του δικαστηρίου. «Εκείνη την περίοδο είχε άρρωστο το παιδί του και πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο. Άλλαξε σπίτι και δεν έμαθε ποτέ τη σε βάρος του καταδίκη» μας είπε άνθρωπος που τον γνωρίζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε τις τελευταίες ημέρες ότι υπάρχει μία καταδικαστική σε βάρος του υπόθεση και πήγαινε καθημερινά στο μεροκάματο, προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα αυτά.
Η σύλληψή του χθες το πρωί έγινε γνωστή σε χρόνο μηδέν. Μάλιστα, ένας επιχειρηματίας από το Ασήμι, ο οποίος γνωρίζει τον συλληφθέντα, ευαισθητοποιήθηκε και πλήρωσε εκείνος τα χρήματα, ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο άνθρωπος αυτός και να επιστρέψει πίσω στην οικογένειά του.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails