Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

Τον συνέλαβαν 600 φορές μέσα σε δέκα χρόνια!


Ένας 56χρονος από τη μεξικανική Πολιτεία του Ματαμορος συνελήφθη 600 φορές τα τελευταία χρόνια για διάφορα πταίσματα, όπως για κυκλοφορία σε κατάσταση μέθης, ή για διατάραξη της κοινής ησυχίας, αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα «Ρεφόρμα».
Από το 2000, ο άνδρας αυτός που για να επιζήσει πουλά γλυκά, οδηγείται στα δημοτικά κρατητήρια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, μάλιστα κάποιες φορές κατόπιν δικού του αιτήματος!
«Ορισμένες φορές τον βρίσκουμε εντελώς μεθυσμένο στο προάστιο Καπίγια και τον θέτουμε υπό κράτηση για να μην τον πατήσει κάποιος, ή κάποιες άλλες φορές μας ζητεί ο ίδιος να τον συλλάβουμε», τονίζει αστυνομικός.
Για του λόγου το αληθές, ο άνδρας αυτός έχει παρασυρθεί από οχήματα δεκαέξι φορές, ενώ εννέα φορές τον έχουν ληστέψει. Όταν τον βρίσκουν μεθυσμένο, οι αστυνομικοί προτιμούν να τον συνοδεύουν σπίτι του. Αλλά κάθε φορά που καταλήγει στο κελί, προτιμά να παραμείνει επί 36 ώρες στο κρατητήριο παρά να πληρώσει την εγγύηση που του επιτρέπει να αποφυλακισθεί νωρίτερα.
Σύμφωνα με τη Ρεφόρμα, εάν ο 56χρονος είχε πληρώσει όλα εκείνα τα πρόστιμα κι εγγυήσεις θα είχε χάσει συνολικά 27.690 δολάρια.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails