Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Την κόλλησε AIDS για να μείνει μαζί του!


Άνδρας μόλυνε, χρησιμοποιώντας το αίμα του και μια βελόνα ραπτικής, τη σύζυγό του με τον ιό HIV, για να «γίνουν το ίδιο» και να μείνει μαζί του.
Ένας μετανάστης στη Νέα Ζηλανδία, φορέας του HIV, τρύπησε το δέρμα της συζύγου του με μια βελόνα ποτισμένη με το αίμα του ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα να προσβληθεί και εκείνη από τον ιό που προκαλεί AIDS, γράφει σήμερα Κυριακή η εφημερίδα Sunday Star-Times.
Η 33χρονη σύζυγος είπε σε αστυνομικούς ότι ο άνδρας της τής ομολόγησε πως "χρησιμοποίησα την βελόνα γιατί ήθελα να γίνεις το ίδιο με μένα, να ζήσεις με εμένα, να μην με αφήσεις", σύμφωνα με δικόγραφα.
Παρόμοια υπόθεση δεν έχει καταγραφεί ξανά στη Νέα Ζηλανδία.
Ο 35χρονος άνδρας που παραδέχθηκε ότι μόλυνε ηθελημένα τη σύζυγό του, έχει προφυλακιστεί και η ποινή του αναμένεται να καθοριστεί την επόμενη χρονιά. Αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 14 ετών. Τα ονόματα του ζευγαριού δεν έχουν αποκαλυφθεί.
Η σχέση του ζευγαριού αντιμετώπιζε όλο και πιο σοβαρά προβλήματα, εν μέρει διότι η σύζυγος δεν δεχόταν να κάνουν έρωτα φοβούμενη ότι θα μολυνόταν, αναφέρει ο διεθνής Τύπος. Ο άνδρας είχε ανακαλύψει πως είναι φορέας κατά τους ιατρικούς ελέγχους που έγιναν στα μέλη της οικογένειας όταν έφθασε στη Νέα Ζηλανδία το 2004. Η σύζυγος και τα παιδιά δεν είναι φορείς του ιού.
Η σύζυγος είχε κάνει τεστ που είχαν βγει αρνητικά τουλάχιστον τέσσερις φορές πριν αρχίσει η ετήσια αποχή της από το σεξ - και η αστυνομία είναι, έτσι, βέβαιη ότι προσβλήθηκε από τη βελόνα με το μολυσμένο αίμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Σταρ-Τάιμς.
Η γυναίκα είπε στο δικαστήριο: "Ήθελα να διατηρήσω τη σχέση για χάρη των παιδιών. Επέμεινε να μείνει μαζί μας και είπε ότι δεν τον ενδιέφερε πια το σεξ. Ήθελε μόνο να δει τα παιδιά να μεγαλώνουν και με τους δυο γονείς τους κάτω από μια στέγη".
Ο Σάιμον Χάργκερ-Φορντ, του ιδρύματος της Νέας Ζηλανδίας για το AIDS, δήλωσε στην εφημερίδα ότι "μας έχει σοκάρει βαθιά και μας θλίβει η ηθελημένη και εκ προθέσεως μετάδοση του HIV που αναφέρθηκε ότι συνέβη σε αυτήν την περίπτωση".
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails