Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

«Κακό ταξίδι Νίκο Νιόπλια..»


Αντιδράσεις αλλά κυρίως απογοήτευση κυριαρχεί στους φιλάθλους του ΟΦΗ για την πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια σαν προπονητής του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση που έβγαλαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι:
"Ελπίδα πολλών από εμάς. Σημαιοφόρε μιας χρυσής εποχής… Όνειρο δικό μας να σε δούμε κάποτε όπως ξεχώριζες στα γήπεδα με την φανέλα του ΟΦΗ προπονητή της ομάδας μας . Κάποιοι είπαν ότι όταν άλλαξες φανέλα και πήγες στο βάζελο πανηγύρισες προσβλητικά μέσα στο δικό μας ναό ( Γεντί κουλέ ) . Όμως εμείς σε υπερασπιστήκαμε και πάλι. Και ήρθε η νέα εποχή, μια εποχή γεμάτη όνειρα για μας. Μακριά από αυτό που μια ζωή μισούσαμε . Την υποτέλεια κα το τσατσιλικι. Σε περιμέναμε λοιπόν να έρθεις κοντά μας, να πολεμήσεις μαζί μας να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Δυνατό σταθερό και ξανά ψηλά. Όμως αρνήθηκες δυο φορές …Προφασιζόμενος συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα. Και εμείς το σεβαστήκαμε αλλά «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις» υπέγραψες στην ομάδα κατά πως φαίνεται της καρδιάς σου . Άντε λοιπόν εκεί που μια ζωή ανήκες, μακριά από εμάς, μακριά από το ΒΑΚ μακριά από το Γεντί Κουλέ. Ένας υποτελής ήσουν και εσύ όπως και τόσοι άλλοι, άλλο ένα μαχαίρι στις καρδιές μας . Κακό ταξίδι Νίκο Νιόπλια. Και να είσαι σίγουρος από δω και πέρα ότι κάθε αποτυχία της δικιάς σου ομάδας θα προσδίδει σε εμάς χαρά και μόνο χαρά. Και όσο για εσάς που θα μας κατηγορήσετε για μικροπρέπεια και εκδικητικότητα, ΝΑΙ έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Γιατί ούτε προδώσαμε αυτό που αγαπάμε ούτε και θα το εγκαταλείψουμε ποτέ… ΟΥΣΤ λοιπόν, Εμείς και όλοι σας... ΥΓ. Κε Κεφαλούκο. Υπερήφανε Κρητικέ, θα σε περιμένουμε στο β γύρο αν έχεις το θάρρος να έρθεις να μας δείξεις τα προσόντα σου και μέσα στο γήπεδο μας... Εκτός αν η μαγκιά σου κλείνετε στα στενά της «Γαβρούπολης». Έλα λοιπόν υπερήφανε άντρα, Άξιο τέκνο με τα μεγάλα προσόντα . Και αν για σένα τέλειωσαν όλα, εμείς δεν ξεχνάμε και θα σε περιμένουμε…

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY
Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
Σ.Φ.Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ"

Βάζω και μια δήλωση του Νίκου Νιόπλια πριν λίγο καιρό:
«Νιόπλιας: "Αν δεν είχα συμβόλαιο με την ΕΠΟ, θα αναλάμβανα τον ΟΦΗ.. ..Ναι. Αν δεν είχα συμβόλαιο με την ΕΠΟ, θα το έκανα. Θα ζητούσα κάποιες προϋποθέσεις, αλλά δεν ξεχνώ ότι στον ΟΦΗ έπαιξα 16 χρόνια. Εδώ με αγάπησαν και τους αγάπησα. Είναι διαφορετικό να ξεκινάς έτσι. Είμαι πρώτος σε συμμετοχές στην Α’ Εθνική και στην Εθνική ομάδα. Και άλλα πολλά. Είναι το κάτι άλλο για μένα ο ΟΦΗ. Υπάρχει μια εμπιστοσύνη και μια σιγουριά. Πέρα από το συναίσθημα όμως δεν θα έκανα ποτέ αυτό το βήμα απλά για να το κάνω. Θα ζητούσα προϋποθέσεις. Θα έβαζα κάτω τα πράγματα και θα έλεγα ότι αυτά ζητώ. Μόνο στον ΟΦΗ θα δούλευα στην Β’ Εθνική. Σε καμία άλλη ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails