Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

Κλειστά τα Τέμπη για τρεις μήνες


Κομμένη η Ελλάδα στα δύο
Στις 10 το βράδυ συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππα, προκειμένου να βρεθεί λύση με την διακοπή της κυκλοφορίας των Τεμπών, ενόψει Χριστουγέννων και από ότι δείχνει η κατάσταση ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για πολλές εβδομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να μην λειτουργήσει μέχρι και για τρεις μήνες, κόβοντας τη χώρα στα δύο.
Η φονική κατολίσθηση η οποία έγινε σήμερα το πρωί κόστισε τη ζωή στον 62χρονο διευθυντή έργων της Κατασκευαστικής Κοινοπραξίας Σέρτζιο Σιάνι, που κλήθηκε να πραγματοποιήσει αυτοψία, ενώ τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 36 και 46 ετών αντίστοιχα.
Οδηγίες προς τους οδηγούς
Τα οχήματα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου προς την Επαρχιακή Οδό Συκουρίου-Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης εως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης-Αμπελώνα-Τυρνάβου-Ελασσόνα-Άγιο Δημήτριο-Κατερίνη.
Οσοι κατευθύνονται προς Αθήνα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδό)-Κοζάνη και από εκεί μέσω εθνικής οδού Κοζάνης-Ελασσόνας-Τυρνάβου-Αμπελώνα-Γυρτώνης ως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου συνεχίζουν μέσω παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου-Λάρισας και εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου.
Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_3155.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails